spot_img
spot_img

Сутра “Дан за дружење” на Тргу младих: Спорт без граница!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Школа спорта „Olympic kids“ и Омладински центар „Вермонт“ у сусрет дана Младих који се обиљежава 12.08.2022. године организују „Дан за дружење“ на Тргу младих за клинце и клинцезе.

Циљ је окупити што више дјеце како би заједно учествовали у разноликим активностима. Планирани програм активности обухватиће полигон спретности са повлачењем, прескакањем и рјешавањем других моторичких способности тако и тимски и такмичарски дух кроз дружење и забаву.

Наше друштво не може очекивати бољу будућност без испуњених, срећних и задовољних младих људи! Настојимо да из године у годину све више и истрајније радимо на богаћењу садржаја за младе. У будућности младима Брчко дистрикта желимо много личних успјеха, успјеха у области образовања, спорта, културе, традиције и у реформама свих тих области, саопштили су организатори.

Додају да ће се борити да омогуће бољи живот посебно младим нараштајима, који су наша будућност, те да се њихов глас далеко чује.

Међународни дан Младих даје прилику да се прославе и уваже гласови, акције и иницијативе младих људи, као и њихово смислено, универзално и равноправно ангажовање у свим сферама живота.

Млади су увијек били најдинамичнија и најсвестранија популација у друштву, од школараца који још траже своје мјесто под сунцем до озбиљних људи у браку са дјецом – и из генерације у генерацију та се лепеза шароликости младежи шири, константно излази из дојучерашњих граница и руши их те поставља нове обликујући тако цијело друштво.

Млади људи су извориште идеја за иновације.

Нека је свим младим срећан Дан младих жели тим Омладинског центра „Вермонт“ и школа спорта „Олyмпиц кидс“.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img