spot_img
spot_img

Сусрети позоришта од 16. до 24. новембра

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Овогодишњи Сусрети позоришта под слоганом “Позориште у граду – град у позоришту” биће одржани од 16. до 24. новембра у брчанском Дому културе, најавили су данас организатори.

Биће ово 34. Сусрети, и на њима ће се у званичној конкуренцију за вриједне награде “борити” осам остварења – пет из домаће продукције и три представе из Србије, Хрватске и Црне Горе.

“И ове године смо, у оквирима наших услова, успјели довести најбоље представе из БиХ и региона. Према пропозицијама фестивала треба да имамо најмање четири представе из БиХ. Овај пут имамо пет бх. представа и три из окружења“, рекао је Јаков Амиџић, директор Сусрета, додајући да ће бити промовисана дуго очекивана монографија о глумачком великану Сафету Пашалићу из Брчког.

У устаљеном термину од 19:30 брчанска публика уживаће у представама из Бања Луке, Београда, Сарајева, Зенице, Приједора, Мостара и Подгорице.

На конференцији је речено и да ће сетови карата у продаји бити до петка, те да ће појединачна продаја услиједити од понедјељка, 13. новембра 2017. године.

Цијена пакета је 45 конвертибилних марака, односно 5 конвертибилних марака за појединачну карту.

Као и до сада, Сусрети ће обиловати и богатим пратећим садржајем – омладинским и дјечијим представама у брчанским школама, али и разговорима са редитељима и глумцима.

Које нас све представе очекују, погледајте ОВДЈЕ.

Видимо се!

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img