spot_img
spot_img

Супервизор у посјети ЈП “Комунално Брчко”

spot_img
spot_img

Први замјеник високог представника у БиХ и супервизор за Брчко дистрикт БиХ, Џонатан Менути, посјетио је јуче ЈП „Комунално Брчко“ д.о.о., те је том приликом одржао састанак са директором предузећа, Кемалом Атићем.

Поред осталих тема, највише пажње је посвећено уложеним напорима за континуирано снабдијевање Брчко дистрикта БиХ електричном енергијом у будућем периоду.

Током разговора, директор Атић је упознао супервизора о детаљима одржаног састанака са министром за енергетику и рударство у Влади Републике Српске, г. Петром Ђокићем, те настојањима да се грађанима Брчко дистрикта БиХ обезбједи снабдијевање електричном енергијом под што повољнијим условима.

Супервизор је похвалио напоре које улаже руководство нашег предузећа, те нагласио своју максималну подршку у реализацији овог врло значајног посла, као и цјелокупном функционисању ЈП „Комунално Брчко“, усмјереном на квалитетно пружање услуга становницима Брчко дистрикта БиХ.

Такође, било је разговора и о сарадњи са институцијама дистрикта, као и реализацији инфраструктурних пројеката из надлежности ЈП „Комунално Брчко“.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img