spot_img
spot_img

Супервизор Скенлан посјетио Привредну комору Брчко дистрикта

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Супервизор за Брчко дистрикт БиХ господин Мајкл Скенлан посјетио је Привредну комору Брчко дистрикта и овом приликом одржао састанак са члановима руководства коморе.

На одржаном састанку, Привредна комора је нагласила важност транспарентног процеса доношења Закона и Правилника у дистрикту како би се остварио пуни интерес свих страна. Као један од носилаца привредног развоја, руководство коморе је образложило колико недостаци у случају доношења Правилника о начину и условима за подстицај пољопривредној производњи за 2020. годину, који је донесен тек у септембру, оштећују пољопривредне произвођаче који немају благовремене информације и самим тим ни сигурност приликом планирања сјетве.

Руководство брчанске коморе истакло је и значај координисаног рада свих органа када је ријеч о темама које се односе на функционисање привреде, а укљученост Привредне коморе је неопходна за развој пословања домаћих привредника. Улога коморе и заступање ставова привредника генерише изузетан допринос у процесима доношења нових процедура и Правилника, као и измјенама постојећих.

Супервизор за Брчко дистрикт БиХ господин Мајкл Скенлан изразио је велико задовољство што је одржан састанак у Привредној комори, нарочито јер је, како је оцијенио, јака и стабилна пословна заједница неопходан предуслов за остваривање високог квалитета живота за све у Брчко дистрикту.

На састанку са супервизором говорено је и о инфраструктурним пројектима, као и о фискалној транспарентности, који су једнако важни за ефикасно функционисање и побољшање привредне дјелатности у Брчко дистрикту.

 

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img