spot_img
spot_img

Стојановић и Пекић потписали за винковачку Спачву

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Дражен Стојановић и Спасоје Пекић, двојица искусних рукометаша из Брчког који су протеклу сезону наступали за Градачац, од јесени ће каријеру наставити у Спачви из Винковаца са којом су потписали трогодишње уговоре.

По Стојановићевим ријечима, са Јосипом Мецићем првим човјеком винковачког рукоментог клуба преговори око ангажмана у Спачви трајали су већ неко вријеме и они су се успјешно завршили.

“Ја сам у Спачви са прекидима бранио седам сезона тако да ми је ситуација у том клубу позната. Нажалост, они су ове године испали из најјаче рукометне лиге у Хрватској, тако да је наш ангажман дошао као посљедица жеље винковачких рукометаша да поново заиграју у рукометној елити Хрватске. Вјерујем да ћемо уз постојећи играчки кадар то и успјети”, рекао нам је Сојановић који је већ једном био проглашен за најбољег голмана у првенству Хрватске.

Стојановић који је каријеру почео у брчанском Јединству до сада је наступао у девет клубова у БиХ, Хрватској, Србији и Француској, док је Пекић прве рукометне кораке научио у Херцеговцу из Билеће, одакле га је жеља за спортским напредовањем одвела у чак десет клубова у БиХ и Србији.

Почетак припрема у Спачви су заказали за 1. август.

 

 

М.Д.

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img