spot_img

Стипендије за младе Локосе

Published:

Рукометни клуб “Локомотива” са задовољством обавјештава комплетну спортску јавност нашега града да су јуче своје прве стипендијске уговоре са клубом потписали омладинци овог клуба: Јован Мијић, Дејан Рикановић, Михајло Симић, Његош Ђукић и Лука Ђорђевић.

Њих пет, те годину старији Шериф Бараковић и Павле Петровић, као и играчи који су се “Локомотиви” придружили из градског ривала: Немања Симић и Габријел Тадић засигурно чине будућност овог клуба и сигурно будућност рукометног спорта у нашем граду.

Клуб се одлучио на стипендије са овим играчима препознајући у њима младе људе и спортисте који својим радом треба отворе пут свим члановима омладинске школе ка првој екипи. Тренер “Локомотиве”, Жикица Милосављевић, важи за човјека који се не либи да у ватру “гурне” младе играче те да им да прилику да се докажу.

Сви чланови клуба су поносни на чињеницу да у свом клубу имамо потенцијалне репрезентативце и младе људе који са успјехом презентују клуб, локалну заједницу као и земљу из које долазе, кажу из “Локомотиве”.

Данас је пред “Локосима” узбудљив дан, јер и званично почињу припреме за наредну сезону и наступ у Премијер лиги БиХ. Такође, данас се очекује још једно појачање и то на позицији десног крила.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img