Stipendije za mlade Lokose

Rukometni klub “Lokomotiva” sa zadovoljstvom obavještava kompletnu sportsku javnost našega grada da su juče svoje prve stipendijske ugovore sa klubom potpisali omladinci ovog kluba: Jovan Mijić, Dejan Rikanović, Mihajlo Simić, Njegoš Đukić i Luka Đorđević.

Njih pet, te godinu stariji Šerif Baraković i Pavle Petrović, kao i igrači koji su se “Lokomotivi” pridružili iz gradskog rivala: Nemanja Simić i Gabrijel Tadić zasigurno čine budućnost ovog kluba i sigurno budućnost rukometnog sporta u našem gradu.

- Reklama -

Klub se odlučio na stipendije sa ovim igračima prepoznajući u njima mlade ljude i sportiste koji svojim radom treba otvore put svim članovima omladinske škole ka prvoj ekipi. Trener “Lokomotive”, Žikica Milosavljević, važi za čovjeka koji se ne libi da u vatru “gurne” mlade igrače te da im da priliku da se dokažu.

Svi članovi kluba su ponosni na činjenicu da u svom klubu imamo potencijalne reprezentativce i mlade ljude koji sa uspjehom prezentuju klub, lokalnu zajednicu kao i zemlju iz koje dolaze, kažu iz “Lokomotive”.

Danas je pred “Lokosima” uzbudljiv dan, jer i zvanično počinju pripreme za narednu sezonu i nastup u Premijer ligi BiH. Takođe, danas se očekuje još jedno pojačanje i to na poziciji desnog krila.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime