spot_img
spot_img

Средњошколци поправили клупу: Извињавамо се свима, никада више

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Нашој редакцији обратила се једна од учесница инцидента који је изазвао огорчење јавности Дистрикта.

Подсјећамо, у петак је друштвене мреже преплавио снимак средњошколаца, за које је касније потврђено да су ученици ЈУ Пољопривредне и медицинске школе у Брчком, а који су оштетили клупу у брчанском Градском парку.

Овај чин наишао је на жестоку осуду јавности, али и коментаре надлежних у којима је истакнуто да се против оваквог понашања морамо борити системски.

За портал nula49.com учесница која се у видеу придружује ломљењу клупе каже да су свјесни да је то што су урадили било непромишљено.

“Не знамо шта нам је било, али знамо да се то никада више неће поновити што се нас тиче. Испоштовали смо наређења и направили клупу. Заиста се кајемо због тог чина и извињавамо се свима”, каже ова средњошколка.

“У овом граду смо рођени и требамо да га чувамо и одржавамо. Треба да смо примјер другима, а не други примјер нама”, додаје она.

За крај, наша саговорница каже да ће од сада покушати да се боре за свој град и његову љепоту, те се још једном извињавају свима.

Чини се да су ови млади људи научили лекцију. Питање које морамо поставити, с обзиром на поједине коментаре, је – да ли смо и ми?

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img