spot_img
spot_img

Срце и младост се никог не плаше

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Сигурно најпријатније изненађење након 11 одиграних кола Премијер лиге представљају рукометаши брчанске Локомотиве који заузимају четврто мјесто, са 20 освојених бодова, три мање од тренутно другопласиране Босне из Високог, те три више од актуелног шампиона Извиђача.
Мало ко је, након што су у прошлој сезони тешком муком изборили опстанак а почетком ове остали без тренера Жикице Милосављевића очекивао да ће Брчаци остварити овакав резултат, али је Љубомир Филиповић успио да одлично посложи екипу.

– Имао сам у старту проблем јер нисам селектовао тим који је играо у другачијем систему, мени прилично непознатом. Ипак, успио сам да се у ходу прилагодим екипи, али и њих свом начину рада. Оно што нас краси, то је да играмо срцем и са доста храбрости, као и младост и брзина. Све противнике поштујемо и ниједног се не плашимо – тврди Филиповић.

Такав приступ, показало се, дао је прави резултат, па је Локомотива сада ривал којег сви противници изузетно респектују.

– Наше амбиције су биле средина табеле, али нам се доста тога отворило када смо освојили бод у Добоју и сва три из Зворника. Добили смо на самопоуздању и коначно схватили да нисмо ништа лошији од осталих противника и да са свима можемо да играмо равноправно. Сада нам у госте долази Извиђач који је, без обзира на све, фаворит.

Наравно, даћемо све од себе да и у том мечу остваримо позитиван резултат па да до краја полусезоне покушамо да задржимо мјесто у врху табеле – додао је Филиповић.

 

 

(glassrpske.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img