Spremite se za najšareniji festival ovog ljeta u Brčkom!

Još nešto manje od 100 dana nas dijeli do početka trećeg po redu BIH Color Festivala! Jedinstveni muzičko – scenski festival u regionu, već tradicionalno održaće se 27. i 28. jula na poligonu bescarinske zone u Brčkom!

Nova produkcija i izgledi bina neće ostaviti ravnodušnim ni najiskusnije partijanere. Direktor BiH Color Festivala, Miloš Stankić je izjavio da svi posjetioci ove godine mogu da očekuju odličan zvuk, još bolju rasvjetu i nesvakidašnji izgled bina, koji još nije viđen na našim prostorima.

- Reklama -

“U proteklom periodu smo potpisali ugovor sa Chameleon Rental i odmah smo se bacili na posao. Skice su gotove i jedva čekamo da ih realizujemo. Ovo će dati potpuno novu dimenziju festivalu!” – izjavio je Stankić i dodao da je ovo veliki korak za festival uz još više veće ulaganje, kako bi festival podigli na još veći nivo.

Ističe da sve to ne bi bilo moguće da festival ne okuplja mnogobrojne posjetioce iz BiH i regiona, kojih je iz godine u godinu sve više. Prvi izvođači na ovogodišnjem festivalu će biti poznati sredinom maja mjeseca, a bogat festivalski program će biti i ove godine koncipiran na dvije festivalske bine.

Main stage će ove godine ukrasiti i velika krila leptira, koji je zaštitni znak festivala. Simbolika je nastala spontano, tako što se na logotipu festivala nalazi leptir koji je prošle godine nestao sa mjesta gdje su se posjetioci fotografisali. Neko ga je “posudio” i više se nije vratio, pa su organizatori ove godine odlučili da se festivalski leptir vrati malo veći nego inače. Jedno krilo je široko 5, a visoko 6 metara. To je visina trećeg sprata stambene zgrade.

Hammer stage je zamišljen u obliku kocki, koje će biti ispunjene rasvjetom. Ovakav koncept je velika novina na našim prostorima, u smislu vizuelnog ambijenta. Hammer stage “leži” ukupno na 15 jednakih rezervoara za vodu. Rasvjeta i ozvučenje će takođe biti unaprijeđeni u odnosu na prethodne godine.

Mnogo pratećih zabavnih sadržaja i više vrsta najkvalitetnijih boja prekriće nebo iznad festivalskog prostora! Koncept festivala se zasniva na grupnom bacanju boja na svaki okrugli sat. Boje imaju međunarodni sertifikat da nisu toksične, pravljene su od prirodnih sastojaka, te se osobama koje su alergične na škrob, ne preporučuje kontakt sa bojama. Kapije festivala se otvaraju u 17:00 h, a festival završava u 2 sata iza ponoći.

Festivalske karte možete kupiti na: www.kupikartu.ba i svim njihovim prodajnim mjestima.

Vidimo se i ove godine na najšarenijem regionalnom muzičkom BiH Color Festivalu!

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime