spot_img
spot_img

Спортски, људски, хумано: ИПА Брчко за “Беба више”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Интернационална Полицијска асоцијација ИПА – регионални клуб Брчко дистрикта, данас је организовало турнир у малом фудбалу који носи назив у “Сјећање на Јасмина и Далибора”.

Такмичење у малом фудбалу одржано је у фискултурној сали Техничке школе у Брчком а учешће је узело шеснаест екипа.

– Била је ово прилика да се Полиција још више приближи грађанима али и да се организује лијепо дружење и спортски дан, рекао је након уручења пехара за три првопласирана тима Милан Николић, предсједник ИПА клуба Брчко дистрикта БиХ.

Прво мјесто припало је екипи „Гарави сокак“ на другом мјесту нашла се екипа ИПА клуба док је треће мјесто припало екипи Граничне полиције. Представници тимова кажу да им је пласман такође био на посљедњем мјесту, док је првобитна идеја дружење али и хуманитарни карактер овог турнира.

– Приход од котизација екипа биће уплаћен као донација Удружењу „Беба више“ односно њиховој „Школи за труднице“ истакао је секретар ИПА клуба Брчко, Хусеин Хуле Хускић.

Он је додао да су приход од прошлогодишњих уплата такође прослиједили Удружењу „Брчанско срце“ истичући да на тај начин чланови ИПА клуба али и њихови пријатељи изражавају своју друштвену одговорност али и чувају успомене на своје прерано преминуле колеге.

 

 

 

Тескт и фото: Жељко Лазаревић

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img