spot_img
spot_img

СОЗ донирао школски прибор основцима у Грбавици

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Светосавска омладинска заједница Брчко данас је у подручној школи Треће основне школе у Грбавици, уручила школске торбе и прибор за двадесет  школараца слабијег материјалног стања.

Школски прибор прикупљен је у акцији „У сусрет Божићу“ који проводи  Светосавска омладинска заједница и Добротворна организација Епархије зворничко тузланске „Тројеручица“ за помоћ материјално угроженим породицама на подручју Дистрикта, рекао је члан управног одбора СОЗ – а Огњен Окиљ.

„Светосавска омладинска заједница традиционално организује ову активност. Ове године смо ту акцију подијелили на два дијела. Први дио је подјела школског прибора, а други дио ће се односити на подјелу пакета социјално угроженим породицама“, рекао је Окиљ.

Директор школе Којо Симић истиче да се ради о веома лијепој гести, те да су ученике које ће добити ове пакетиће одабрали заједно у консултацији са њиховим учитељима.

„Организација СОЗ је како прошле тако и ове године, дошла да подијели нашим ученицима поклоне и ми смо јако срећни“, рекао је Симић.

Светосавска омладинска заједница најавила је још много хуманитарних акција, који ће углавно бити везани уз предстојеће православне празнике.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img