spot_img
spot_img

СНСД уприличио традиционални новогодишњи коктел

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Савез независних социјалдемократа уприличио је у хотелу „Јелена“ традиционални новогодишњи коктел за чланове и симпатизере странке.

Предсједник Синиша Милић пожелио је, у име руководства странке, све најбоље у предстојећој, 2023. години уз поруку да је СНСД увијек била и да је и данас једна велика породица.

“Као што желимо својим породицама, тако и вама желим здравље, срећу и благостање. Празнично је вријеме па нећемо пуно причати о политици и тешким темама, али не могу да не споменем да су данас Срби на сјеверу Косова и Метохије на барикадама, док смо ми на коктелу. Морамо мислити на оне који чувају своја огњишта, наше жеље и молитве усмјерене су према њима. Стога, нека живи српски народ, нека живи Република Српска и сви људи добре воље”, поручио је предсједник Милић.

Он је додао да је сваки члан странке подједнако важан и да су потребе и захтјеви људи за бољи живот главни фокус рада.

„Сумирајући годину на измаку можемо закључити да је година за нама била веома изазовна али и успјешна. Наши представници у извршној и законодавној власти бавили су се изузетно важним темама. Пpошли смо изборни процес у којем смо показали да се наш рад исплати, и као побједници општих избора осјећамо још већи ентузијазам за даљи рад, додао је Милић.

Предсједник Милић је нагласио да свакодневно СНСД-у приступа све већи број нових чланова и да та чињеница намеће потребу веће одговорности за реализацију општих интереса у дистрикту Брчко.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img