SNSD podjelom paketića i dječijom predstavom obilježio Svetog Savu - nula49.com
spot_img
spot_img

SNSD podjelom paketića i dječijom predstavom obilježio Svetog Savu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Savez nezavisnih socijaldemokrata Brčko je, povodom velikog praznika Svetog Save, u brčanskom Domu kulture organizovao podjelu oko 500 paketića najmlađim sugrađanima.

Mališanima je kao poseban poklon bila upriličena predstava „Miki i Mini“, koju su, na opšte oduševljenje djece i roditelja, odigrali talentovani animatori Pozorištanca „Maslačak“ iz Bijeljine.

Predsjednik brčanskog SNSD-a Siniša Milić je tim povodom istakao da je ovo aktivnost koju Savez nezavisnih socijaldemokrata baštini dugi niz godina i da će i u narednom periodu njegovati sve ono što je dio srpske tradicije.

„Opštinska organizacija Saveza nezavisnih socijaldemokrata, kao i svake godine, uključila se u obilježavanje velikog pravoslavnog praznika Svetog Save. Kao i svih prethodnih, i ove godine smo obezbijedili oko 500 paketića koje smo namijenili našim najmlađim sugrađanima. Na taj način dajemo i svoj doprinos da Sveti Sava, kao prvi srpski arhiepiskop, prosvetitelj, državnik, književnik i duhovni otac pravoslavnih Srba, dobije zaslužene svečanosti ovdje u distriktu Brčko kojima simbolizujemo i duhovno jedinstvo našeg naroda gdje god da on živi“, poručio je Milić.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img