spot_img

SNSD podijelio paketiće najmlađim sugrađanima

Published:

spot_img

I ove godine OO SNSD Brčko obilježio je pravoslavnu novu godinu tradicionalno podjelivši novogodišnje paketiće najmlađim sugrađanima.

„Drago mi je što je sala Doma kulture puna i što se odazvao veliki broj mališana. Ove godine pripremili smo 800 paketića. Tradicionalno jedan dio podjelili smo u hramovima SPC u Gornjem Breziku, Potočarima i Donjem Breziku a drugi dio u Domu kulture” rekla je Slobodanka Ćurčić potpredsednik OO SNSD Brčko.

Akciji je prisustvovao i gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić.

„Nije nam cilj da se stranački promovišemo ovdje. Ova akcija ima cilj da se podstakne kroz obilježavanje pravoslavne nove godine i darivanje naših mališana, očuvanje i njegovanje srpske kulture, tradicije i običaja na ovim prostorima. Mislim da smo sa jednom lijepom manifestacijom i druženjem na večeri srpskog folkolra, posle Nove godine koncertom i ovom podjelom paketića na najbolji način ušli u Novu godinu“ poručio je gradonačelnik Milić.

Gradonačelnik je ovom prilikom poželio svim sugrađanima, bez obzira na njihovu vjeru i naciju, da im ova godina bude godina napretka, mira, blagostanja a prije svega zdravlja i sreće.

Pored novogodišnjih paketića, mališani su se obradovali i dječijoj predstavi „Veseli školarac“ koju su pripremili glumci iz Bijeljine.

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img