SNSD i DEMOS zvanično započeli izbornu kampanju

Kandidati koalicije SNSD-DEMOS danas su u Brčkom zalijepili prvi plakat čime je ozvaničen početak izborne kampanje.

Nosilac liste Siniša Milić čestitao je početak kampanje svim kandidatima SNSD – a i DEMOSA.

- Reklama -

„Ja sam uvjeren da ćemo kao najodgovorniji i najorganizovaniji politički subjekat na ovim prostorima voditi fer kampanju i ostvariti dobre rezultate, a isto očekujemo i od drugih političkih subjekata“, naglasio je Milić.

Milić je pozvao sve birače, posebno one koji su se bez svoje volje, našli na famoznim spiskovima, da glasaju na svojim redovnim biračkim mjestima.

„Mi smo ozbiljna politička partija koja sebi ne može dopustiti bilo kakve promjene i negativne okolnosti utiču na naš izborni rezultat, jer je naša lista spoj mladosti i iskustva“, dodao je on.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD –a Brčko Đorđa Kojić istakao je da će SNSD  voditi fer kampanju, kao i da je siguran u pobjedu koalicije SNSD – DEMOS.

„Mi očekujemo pobjedu zajedno sa našim nosiocem liste Sinišom Milićem. Nikoga ne želimo negativno komentarisati, samo nas interesuje naš rad i naša pobjeda“, rekao je Kojić.

Predsjedica Atkiva žena Slobodanka Ćurčić poželila je svima mirnu i fer kampanju.

„Mi smo pobjednička ekipa i na izborima ćemo učestvovati fer i korekno. Želim svima da poželim mnogo sreće i da ih pozovem na fer i korektne izbore“, istakla je Ćurčić.

Presjednik Opštinskog odbora DEMOS Brčko Radoslav Subotić je rekao da je Demos kao najmlađa politička partija odlučila da se na ovim izborima priključi SNSD – u, kao najjačoj srpskoj opciji i na taj način doprinese pobjedi koalicije na izborima.

Koaliciona lista SNSD-DEMOS za lokalne izbore koji su zakazani za 15. novembar broji 34 kandidata.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime