wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
SNSD Brčko: Tradicionalno šaranje vaskršnjih jaja - nula49.com
spot_img

SNSD Brčko: Tradicionalno šaranje vaskršnjih jaja

Published:

spot_img

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, Aktiv žena brčanskog SNSD-a na čelu sa predsjednicom Slobodankom Ćurčić i ove godine je organizovao šaranje vaskršnjih jaja koja će ove godine biti podjeljenja parohijanima Crkvene opštine Grčica.

„Naše članice su našarale oko 500 jaja i ovo je tradicija koju ćemo i ubuduće njegovati i čuvati“, poručila je Ćurčić, te dodala da je raduje činjenica da se svake godine ovoj akciji odazove sve veći broj žena.

Predsjednik OO SNSD-a u Brčkom Siniša Milić ovom prilikom je rekao da je cilj današnje akcije obezbijediti vaskršnja jaja onima kojima su najpotrebnija kako bi ovaj veliki pravoslavni praznik učinili radosnim i za one, koji u ovom trenutku, nemaju dovoljno materijalnih sredstava.

„Ovo je prilika i da svim pravoslavnim Srbima uputim čestitku i da svima nama zaželim mnogo više razumijevanja i tolerancije, da u duhu zajedništva prevaziđemo sve nedaće sa kojima se suočava naš narod, a naročito na Kosovu i Metohiji“, istakao je Milić.

Jaja, koja su ukrasile vrijedne ruke članica Aktiva žena brčanskog SNSD-a, je preuzeo protojerej-stavrofor Dragan Ćirković, starješina Crkvene opštine Grčica.

 

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img