SNSD Brčko podijelo paketiće najmlađima

Opštinski odbor SNSD-a Brčko organizovao je sinoć u Domu kulture tradicionalnu podjelu novogodišnjih paketića za više od 500 mališana, a podjeli paketića prethodila je predstava “Maša i Medo”.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Brčko Đorđa Kojić rekao je novinarima da su u tom odboru dodjelu novogodišnjih paketića pokrenuli prije pet godina i da tu tradiciju nemaju namjeru da prekinu, jer su djeca najveće blago ovog društva.

„Nema ništa ljepše nego družiti se sa djecom. Djeca su najveće blago ovog društva, a SNSD, kao što ima najbolju omladnu i najbolji Aktiv žena, ima i podmladak koji raste i koji će biti perspektiva ovog društva“, rekao je Kojić.

Predsjednik Aktiva žena brčanskog SNSD-a Slobodanka Ćurčić istakla je da SNSD akcenat uvijek stavlja na razvoj mladih jer znaju da na mladima svijet ostaje.

„Znate da je nama akcenat uvijek na mladima, zato mi uvijek organizujemo mnogo toga za naše mlade, a evo i za dječicu, naš podmladak“, istakla je Ćurčić.

Član Glavnog odbora SNSD-a Siniša Milić i gradonačelnik Brčko distrikta rekao je da sve društvene aktivnosti treba da budu usmjerene na to da se radi u interesu djece.

„Veliko je zadovoljstvo vidjeti zadovoljne mališane i u pravo je to i smisao ove akcije, da povodom naših praznika obradujemo naše sugrađane. To treba uvijek da nam bude prioritet, ta djeca su naša budućnost“, rekao je Milić.

Milić je naglasio je da je izgradnja obdaništa u naselju Ilićka privedena kraju, da je planirana izgradnja još dva obdaništa u Brčkom i da su povećani iznosi materinskog dodataka, što je sve dio politike koja treba da omogući bolje i srećnije odrastanje djece.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime