spot_img
spot_img

СНСД Брчко подијело пакетиће најмлађима

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Општински одбор СНСД-а Брчко организовао је синоћ у Дому културе традиционалну подјелу новогодишњих пакетића за више од 500 малишана, а подјели пакетића претходила је представа “Маша и Медо”.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Брчко Ђорђа Којић рекао је новинарима да су у том одбору додјелу новогодишњих пакетића покренули прије пет година и да ту традицију немају намјеру да прекину, јер су дјеца највеће благо овог друштва.

„Нема ништа љепше него дружити се са дјецом. Дјеца су највеће благо овог друштва, а СНСД, као што има најбољу омладну и најбољи Актив жена, има и подмладак који расте и који ће бити перспектива овог друштва“, рекао је Којић.

Предсједник Актива жена брчанског СНСД-а Слободанка Ћурчић истакла је да СНСД акценат увијек ставља на развој младих јер знају да на младима свијет остаје.

„Знате да је нама акценат увијек на младима, зато ми увијек организујемо много тога за наше младе, а ево и за дјечицу, наш подмладак“, истакла је Ћурчић.

Члан Главног одбора СНСД-а Синиша Милић и градоначелник Брчко дистрикта рекао је да све друштвене активности треба да буду усмјерене на то да се ради у интересу дјеце.

„Велико је задовољство видјети задовољне малишане и у право је то и смисао ове акције, да поводом наших празника обрадујемо наше суграђане. То треба увијек да нам буде приоритет, та дјеца су наша будућност“, рекао је Милић.

Милић је нагласио је да је изградња обданишта у насељу Илићка приведена крају, да је планирана изградња још два обданишта у Брчком и да су повећани износи материнског додатака, што је све дио политике која треба да омогући боље и срећније одрастање дјеце.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img