spot_img
spot_img

Ništa novo: Sjajan vikend iza AK Marathon

spot_img
spot_img
spot_img

Ovaj vikend je bio jako uspješan za AK Marathon Brčko, na čak 4 takmičenja su nastupali atletičari brčanskog kluba i ostvarili zapažene rezultate.

-Voislav Grubiša je nastupao na Balkanskom prvenstvu u Izmiru i zauzeo 5. mjesto u disciplini bacanja diska što je bio najbolji plasman atletičara iz BiH koji su nastupali na ovom takmičenju.

-U Osijeku je održan međunarodni atletski miting na kome su nastupala 3 takmičara AK Marathon. Stefan Stanković je zauzeo 1. mjesto u disciplini skok udalj. Mlađen Samardžić je osvojio 1. mjesto u disciplini 1.500m, dok je Aleksandar Kreća trčao u disciplini 100m.

-Na maratonu “Stazama Branka Ćopića” nastupali su atletičari iz Brčkog i osvojili 4 medalje. Snježana Pisarić je pobijedila u polumaratonskoj trci, dok u muškoj konkurenciji prva tri mesta su osvojili Srđan Samardžić kao trećeplasirani, Davor Vidović kao drugoplasirani i Dušan Broćeta kao pobjednik polumaratona.

-Najstariji član AK Marathon Mato Mićanović je nastupao u Vukovaru na uličnoj trći na 5km gde je zauzeo prvu poziciju u svojoj kategoriji.

Čestitamo našim atletičarima na brojnim uspjesima!

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img