spot_img
spot_img

Синиша Милић нови је предсједник ОО СНСД-а Брчко

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На синоћ одржаној сједници ОО Савеза независних социјалдемократа Брчко, актуелни предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић, једногласно је изабран за новог предсједника ове странке.

Милић, који је обављао и функцију градоначелник Брчко дистрикта, на ову позицију изабран је на иницијативу и приједлог досадашњег предсједника општинске организације Ђорђа Којића, који је истакао: “Након 17 година проведених на мјесту предсједника странке, вријеме је да се повучем, и дамо прилику новим, младим људима који ће својом енергијом, знањем и организационим способностима водити СНСД у нове побједе.”

Којић се захвалио свим члановима и симпатизерима који су годинама заједно са њим градили инфраструктуру странке, која је постала водећа странка у српском бирачком тијелу, и нагласио да он остаје активни учесник будућих пројеката партије.

Милић је изразио захвалност предсједнику Којићу, као и свим члановима општинског одбора и истакао да је пред њим и странком, велика одговорност и много посла.

“Прије свега донијећемо одлуку о унутарстраначким изборима, на свим нивоима, како би се кадровски организација зановила, дала шанса младим и образованим људима. Спремни смо да странку отворимо за све људе који желе да даљу свој допринос како би заједно градили боље друштво. СНСД је највећа странка, странка која никад није бјежала од одговорности и увијек била спремна да се ухвати у борбу са свим изазовима. У том смислу, у наредном периоду дефинисаћемо јасне политике и програме СНСД-а, који ће имати за циљ стварање бољег животног стандарда, очување нашег идентитета на овим просторима као и борба за сваког човјека и поштовање његових основних права”, рекао је Милић.

 

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img