spot_img
spot_img

Синдикат Дистрикта Брчко напустио просторије које су користили годинама

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Правобранилаштво Брчко дистрикта БиХ упутило је Синдикату Дистрикта Брчко опомену пред утужење уколико у року од 30 не напусте пословни простор који користе, а који је у власништву Владе Дистрикта, што су представници брчанског Синдиката и учинили.

У образложењу Правобранилаштва стоји да је Канцеларија за управљање јавном имовином упутио захтјев за покретање парничног поступка ради исељења и предаје у посјед, против Синдиката Брчко дистрикта БиХ, пословног простора у улици Трг правде бр. 6 Брчко који синдикалци годинама користе.

– С обзиром на то да нам нисте доставили податак о правном основу по којем користите наведени пословни простор, молимо да се у року од мјесец дана иселите из простора Брчко дистрикта који тренутно користите те предметни простор ослободите од лица и ствари – наводи се у опомени Правобранилаштва коју је потписао замјеник правобраниоца Брчко дистрикта БиХ.

Предсједник Синдиката Брчко дистрикта БиХ Игор Бабић потврдио је да су напустили просторије које су користили годинама желећи да и на тај начин испоштују законску регулативу.

Он је рекао да ће чланови о новој локацији гдје ће бити сједиште брчанског Синдиката бити накнадно обавијештени.

 

 

 

(фена)

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img