spot_img
spot_img

Sead Šadić novi član Stranke za BiH

spot_img
spot_img

Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu prim. dr Zijad Nišić danas je u prostorijama Stranke za Bosnu i Hercegovinu uručio člansku kartu Seadu Šadiću, uz prisustvo najužeg rukovodstva iz Brčkog.

Svečanom uručivanju prisustvovali su: Mehmedalija Karamujić, zastupnik u Skupštini Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, Nedim Hamzabegović, šef kabineta gradonačelnika, Majazudin Vehabović, šef Odjeljenja za komunalne poslove, Samida Mehić I Senad Ikanović, član Vijeća Stranke za Bosnu i Hercegovinu te Indira Muharemović, predsjednica Asocijacije mladih Stranka za Bosnu i Hercegovinu Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

U proteklom periodu Šadić je obnašao nekoliko javnih funkcija (u ime tada koalicionog partnera) gdje je između ostalog imao i podršku rukovodstva Stranke za Bosnu i Hercegovinu te odlučio da u narednom peridu svoj politički angažman nastavi u Stranci za Bosnu i Hercegovinu.

Šadić je u proteklom periodu bio šef Odjeljenja za komunalne poslove, savjetnik gradonačelnika za rad, radne odnose i IT, koordinator Vlade, te šef Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge.

-Svoj doprinos i rad u narednom periodu nastavljam u Stranci za Bosnu i Hercegovinu ali i kroz podršku u radu gradonačelniku Brčko distrikta Bosne i Hercegovine prim.dr Zijadu Nišiću. Osim toga, ovaj korak će omogućiti da nastavimo zajedno raditi na istim ciljevima za Brčko ali i Bosnu i Hercegovinu. U narednom periodu očekujem saradnju i postizanje konkrentih rezultata za dobrobit naše zajednice, a naravno da ćemo zajedno se boriti za pozitivne promjene koje su potrebne našoj lokalnoj zajednici- izjavio je Šadić, prilikom preuzimanja kartice Stranke za Bosnu i Hercegovinu koju mu je uručio prim dr Zijad Nišić, predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu i gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img