SDS za Vaskrs organizovao druženje sa najstarijima i najmlađima

Omladina i Aktiv žena SDS Brčko tradicionalno su u susret Vaskrsu danas organizovali određene kulturne i humanitarne aktivnosti.

Prioritet ovogodišnje vaskršnje aktivnosti brčanskog SDS-a bio je da se obraduje najstarija i najmlađa populacija u Brčkom, te su posjetili već tradicionalno starački dom “Vesna Mićanović” i družili se sa najmlađima u MZ Krepšić.

- Reklama -

Lidija Ljubojević, poslanica brčanskog SDS-a u lokalnoj skupštini, kazala je da ova stranka povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa želi da obraduje i najstarije i najmlađe članove naše društvene zajednice.

“Posjetu staračkom domu kao i svake godine za Vaskrs radimo sa ciljem da našim najstarijim uveličamo praznik ali istovremeno da im pokažemo da nisu sami” kaže doktorica Ljubojević te dodaje da je glavna poruka koja se želi poslati danas svrstana u tri riječi: mir, sreća i ljubav.

Vrijedne ruke omladine i žena brčanskog SDS-a napunile su korpe šarenim jajima, te se dizajnirala i bojanka namjenjenoj djeci koju prate vaskršnji motivi.

“Zajedničkim radom omladine i odbora za humanitarni rad brčanskog SDS-a napravili smo bojanke za djecu, te organizovali kreativno šaranje jaja, a sve sa ciljem da se obraduju naši najmlađi koji su naša budućnost” – rekao je sekretar omladine brčanskog SDS-a – Stefan Dragičević.

SDS Brčko svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti želi da čestita Hristovo vaskrsenje, da praznik provedu u sreći i ljubavi sa svojom porodicom sa tradicionalnom porukom – Hristos Vaskrse.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime