SDS Brčko: Podrška Policiji i Tužilaštvu

Srpska demokratska stranka, opredijeljena da se bori protiv kriminala i kriminalaca, je više puta u posljednje vrijeme obaviještavala javnost o pripremljenoj rekordnoj izbornoj prevari, krađi i kupovini glasova na predstojećim lokalnim izborima, čije su razmjere takve da se zapravo i neće raditi o izborima nego svojevremenoj licitaciji: „Ko da više?!“, saopšteno je danas iz ove stranke.

Na žalost, i znatan broj birača, obeshrabren nedostatkom političkih programa stranaka, prinuđen da, inače elementarna prava, plaća iz džepa „političkim reketašima“, je pristao da primi „crkavicu“ i da se na taj način odrekne borbe za bolje sutra i uslove za život svojim potomcima, dodaje se u saopštenju.

Ovih dana se nižu hapšenja izbornih kriminalaca, među kojima i onih sa izbornih lista za naredne izbore, a posljednje i aktuelnog poslanika u Skupštini Brčko distrikta. Za pohvalu su početni napori organa gonjenja – Policije i Tužilaštva, a i Izborne komisije, jer ulivaju nadu da postoji neko u institucijama da radi ono za šta je zadužen i da se bori da sveopšti kriminal ne postane normalna svakodnevnica koju stanovnici ovih prostora masovno napuštaju, istakli su iz brčanskog SDS-a.

Srpska demokratska stranka, uz zahvalnost Policiji i Tužilaštvu na do sada učinjenom, ih ohrabruje da ovaj posao urade do kraja, budući da se ključni igrači, odnosno „krupni politički grabljivci“ još samozadovoljno praćkaju u svojim kriminalnim kaljugama i osjećaju nedodirljivima. Ukoliko se i oni ne privedu pravdi, ovo što je do sada preduzeto u borbi protiv ove vrste kriminala će dobiti sasvim drugu konotaciju i pobuditi sumnju u selektivnu primjenu pravde. Kako smo i sami dali skroman doprinos ovoj borbi protiv izbornog i svakog drugog kriminala, sve ćemo učiniti da se kriminalci poraze i da se dostojanstveno živi na ovim prostorima, zaključuje se u saopštenju.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime