spot_img
spot_img

СДС Брчко: Подршка Полицији и Тужилаштву

spot_img
spot_img
spot_img

Српска демократска странка, опредијељена да се бори против криминала и криминалаца, је више пута у посљедње вријеме обавијештавала јавност о припремљеној рекордној изборној превари, крађи и куповини гласова на предстојећим локалним изборима, чије су размјере такве да се заправо и неће радити о изборима него својевременој лицитацији: „Ко да више?!“, саопштено је данас из ове странке.

На жалост, и знатан број бирача, обесхрабрен недостатком политичких програма странака, принуђен да, иначе елементарна права, плаћа из џепа „политичким рекеташима“, је пристао да прими „цркавицу“ и да се на тај начин одрекне борбе за боље сутра и услове за живот својим потомцима, додаје се у саопштењу.

Ових дана се нижу хапшења изборних криминалаца, међу којима и оних са изборних листа за наредне изборе, а посљедње и актуелног посланика у Скупштини Брчко дистрикта. За похвалу су почетни напори органа гоњења – Полиције и Тужилаштва, а и Изборне комисије, јер уливају наду да постоји неко у институцијама да ради оно за шта је задужен и да се бори да свеопшти криминал не постане нормална свакодневница коју становници ових простора масовно напуштају, истакли су из брчанског СДС-а.

Српска демократска странка, уз захвалност Полицији и Тужилаштву на до сада учињеном, их охрабрује да овај посао ураде до краја, будући да се кључни играчи, односно „крупни политички грабљивци“ још самозадовољно праћкају у својим криминалним каљугама и осјећају недодирљивима. Уколико се и они не приведу правди, ово што је до сада предузето у борби против ове врсте криминала ће добити сасвим другу конотацију и побудити сумњу у селективну примјену правде. Како смо и сами дали скроман допринос овој борби против изборног и сваког другог криминала, све ћемо учинити да се криминалци поразе и да се достојанствено живи на овим просторима, закључује се у саопштењу.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img