spot_img
spot_img

СДА, СБиХ, СДП и Алија Дењагић формираће скупштинску већину у Брчко дистрикту

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предсједници организација СДА, Странке за БиХ и СДП-а Брчко дистрикта, те независни заступник Алија Дењагић, потписали су данас споразум о формирање већине у Скупштини Брчко дистрикта.

“Свјесни смо тешког економско-социјалног стања додатно усложњеног усљед посљедица пандемије COVID-19 која пријети започетом развоју привреде, али и узрокује и застој реформских процеса, привредну стагнацију, раст незапослености и опћу несигурност грађана.

“Одлучни у намјери да дамо допринос успостави стабилне скупштинске већине у Брчко дистрикту БиХ која ће интензивирати провођење неопходних реформи искључујући сваку непримјерену и непродуктивну полемику о питањима која се тичу интегритета Брчко дистрикта БиХ, нарушавања међуетничких односа, мира и стабилности”, пише у потписаном споразуму.

Из ових странака тврде да су спремни да хитно формирају законодавну и извршну власт у Брчко дистрикту, која ће се приоритетно усмјерити на рјешавање свакодневних животних питања грађана и која ће свим грађанима, без обзира на њихову етничку припадност, понудити одговорно управљање, владавину права, сигурност и проспреритет.

 

 

 

(N1)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img