spot_img
spot_img

СББ Брчко: Исмет Дедеић искључен из странке

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Одбор Организације СББ за Брчко дистрикт БиХ је на сједници одржаној 9. октобра 2020. године донио Одлуку о искључењу из странке господина Исмета Дедеића и његовом брисању из евиденције чланства због кршења Статута СББ-а.

Ову одлуку Одбор је донио са 25 гласова ЗА, три СУЗДРЖАНА и једним гласом ПРОТИВ.

Исмет Дедеић је у посљедњих шест мјесеци отворено дјеловао радећи супротно Статуту Савеза за бољу будућност са циљем да нанесе што већу штету Савезу, умањи изборни резултат а све у корист других политичких партија и остваривања подршке избора на позицију директора Завода за планирање, пројектовања и развој Брчко дистрикта Босне и Херцеговине, навели су из брачнског СББ-а.

Овим чином је јасно показано да се проблем запошљавања младих огледа само на ријечима а не у дјелима што је у супротности са темељним принципима Савеза за бољу будућност, додаје се у саопштењу.

“Напомињемо да Организација Савеза за бољу будућност Брчко дистрикта БиХ са избором господина Исмета Дедеића на позицију директора Завода за планирање, пројектовање и изградњу нема никакве везе и од тога се у цјелости ограђујемо”, наводи се у саопштењу брчанске партије.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img