spot_img
spot_img

Сазнајемо: Све је спремно за отварање Брчко City Parka

spot_img
spot_img

Знамо шта вас је у претходном периоду највише занимало – када се отвара и који брендови вас чекају у новом Retail Parku!

Међу првима дијелимо са вама најбитније информације, Брчко City Park се званично отвара 8. децембра, а у наставку прочитајте чије производе и услуге ћете ускоро моћи пронаћи на адреси – Бијељинска 69.

Одличан асортиман одјеће и обуће свјетски познатих брендова сигурно ће доминирати, јер Sport Vision, Sport Reality, OFFICE shoes, Deichmann, N fashion, Планика, DeFacto, LC Waikiki, Sinsay, New Yorker, Алма Рас и Барбоса и те како имају шта да вам понуде. Оно чему се сви радују је и биоскоп Cine Grand који нам своја врата отвара у 2023. години.

Млађу популацију и школарце ће обрадовати отварање радњи: Dexy Co-а , Кенгур и књижаре Култура који увијек имају најзанимљивију понуду за све школарце, али и за њихове родитеље. Ни кућни љубимци неће бити запостављени, јер Pet City ће отворити своја врата, а поред њих ту су и оптика МО, као и Купрешак. Ту је и КМ Trade гдје ћете моћи узети сву неопходну ловачку опрему.

За увијек свјеже и квалитетне намирнице задужен ће бити Tropic маркет, а у Walter-у ћете сигурно правити предах од шопинга.

Оно што је сигурно јесте да ће ово бити ваше омиљено мјесто куповине, јер ћете на једној локацији пронаћи баш све продавнице које су вам потребне за уживање у куповини.

Видимо се ускоро у Брчко City Парку!

 

 

 

(спонзорисана објава)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img