spot_img
spot_img

Савјет младих Брчко Дистрикта обиљежио годину дана рада

spot_img
spot_img
spot_img

Савјет младих Брчко Дистрикта БиХ јуче је обиљежио годину дана свог постојања и рада. Тим поводом службено је отворена и канцелрија Савјета младих у Омладинском центру Брчко.

Стављање у функцију канцеларије Савјета младих Брчко Дистрикта била је прилика да се уз пригодан културно-умјетнички програм ученика брчанске Основне музичке школе, гости и чланови Савјета присјете постигнутих резултата у раду након године постојања.

Срђан Блажић, шеф Владиног Одјељења за стручне и административне послове медијима је рекао да је током протекле године у сарадњи са Владом Брчко дистрикта, Савјет младих учинио неколико конкрентих активности како би се побољшао положај младих. Он је навео да ће нови простор за рад помоћи Савјету младих у њиховом раду и међусобној комуникацији, као и сарадњи с другим организацијама.

Блажић је навео да ће Влада у будућем периоду изнаћи начин да се овај простор за рад прошири и још боље опреми.

Теа Ружић, предсједница Савјета младих Брчко Дистрита БиХ прво се захвалила на многобројној посјети младим колегама, члановима Владе и представницима Младих Федерације БиХ.

“Ово је само почетак, а ми се надамо да ћемо у наредном периоду имати већу канцеларију за рад како бисмо се даље ширили и расли путем својих пројеката и конкретних активности”, рекла је Ружићева и додала да је прва година за Савјет младих била пуна изазова који су савладани, а да ће резултати друге годишњице бити још већи и значајнији.

 

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img