spot_img
spot_img

Сатлер посјетио Студен Холдинг

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Шеф Делегације ЕУ и специјални представник Европске уније у Босни и Херцеговини Јохан Сатлер посјетио је Агроиндустријски комплекс Студен Холдинга у Брчком.

Током посјете амбасадор Сатлер обишао је производне погоне фабрике за производњу јестивог уља Бимал, Студен-Аграна Рафинерију шећера и производњу брчанске кафе Мингос.

“Свака посјета Агроиндустријском комплексу Студен Холдинга је значајна потврда да Брчко има озбиљне компаније које позитивно утичу на привреду и брендирање Брчко дистрикта”, рекла је Наташа Пуцар, директор Корпоративних комуникација Студен Холдинга.

Приликом посјете Студен Холдингу разговарало се о економским темама у Босни и Херцеговини, привредном амбијенту у Брчко дистрикту, те даљим улагањима. Једна од тема састанка била је и недавно потписивање Меморандума о разумијевању између Владе Брчко дистрикта и Студен Групе, што је први предуслов за реализацију представљених пословних инвестиција у Брчком.

Посебно је представљена и посљедња аквизиција Бимал Групе чиме је Бимал преузео фабрику јестивог уља Ново сунце у Сомбору.

„Студен Холдинг своје висококвалитетне производне традиционално извози у земље Европске уније, а са својим партнерима из Аустрије, гдје је и сједиште Студен Групе, Уједињеном индустријом уља ВФИ и Аграна Групом, заједно радимо на расту нашег пословања“ изјавила је Наташа Пуцар, директор Корпоративних комуникација Студен Холдинга.

Ова посјета подстакла је разговор и о другим темама које су од значаја за привредни развој, а посебно инфраструктуру које је неопходна за несметано кретање роба. Шефа Делегације ЕУ и специјалног представника Европске уније у Босни и Херцеговини Јохана Сатлера угостили су директор Корпоративних комуникација Холдинга гђа Наташа Пуцар и извршни директор за економска питања компаније Бимал г. Шевал Суљкановић.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img