spot_img
spot_img

Шаровић: У Брчком је потребно више Републике Српске

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

„У Брчком је потребно више Републике Српске и увјерен сам да ће тако бити од 2. октобра. Биће више нашег присуства, нашег интереса, наше политике, наше привреде. Протеклих година сам неке значајне ствари урадио управо за Брчко, за становнике овог важног града, за „Бимал“ Брчко, Шећерану, фармере… Након октобарских избора, увјерен сам да ћемо поново радити велике ствари за народ Брчког“, рекао је кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић.

Шаровић је навео да је његов приоритет и Отворени Балкан.

„То је пројекат за који ћемо, вјерујем, наћи рјешење, а што ова власт није успјела. Увјерен сам да ће у првој години мандата Отворени Балкан бити подржан у цијелој БиХ“, поручио је Шаровић.

Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске најавила је да ће заједнички са Шаровићем радити на придруживању Отвореном Балкану.

„Господин Шаровић може да донесе и стабилност, заустави политичко лудило, да нам доноси побједе из Сарајева, да се придружимо „Отвореном Балкану“. А у Републици Српској, ми ћемо побиједити корупцију, искоријенити, избацити ногом из институција. Политичка стабилност, побједа над корупцијом доноси више инвестиција. Када то урадимо имаћемо отварања фабрика као што се то ради у Србији, долазиће и велике мултинационалне фирме, подизаће за собом и домаће компаније, отвараће се нова радна мјеста, остајаће млади јер ће их за отаџбину везати и посао. За такву Републику Српску живим“, рекла је Тривићева.

Тривићева је истакла да је мир српски национални интерес за 21. вијек.

„Оно што нуди режим јесте пут безнађа, безидејности, корумпираности, бескарактерности, а пут који водимо ми је пут за спас Републике Српске, пут којим ћемо окренути нови лист за Републику Српску. И биће то побједа за Републику Српску“, рекла је на трибини ПДП-а и СДС-а у Брчком.

 

 

(спонзорисана објава)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img