Šarenac naslijedio Ignjića

Novi trener rukometaša brčanskog „Jedinstva 2015“ je Goran Šarenac koji je na mjestu šefa stručnog štaba zamijenio Slavišu Ignjića, koji odlazi u vinkovačku „Spačvu“ člana elitnog društva Hrvatske za rukometaše, rečeno nam je u upravi ovog člana Prve lige Republike Srpske. 

„Veoma brzo smo se dogovorili sa ovim mladim i perspektivnim trenerom koji je svoje trenersko ime već stekao uvodeći proljetos Lokomotivu u premijerligaške vode. Naš cilj je da on sa našim mladim igračima Jedinstvu obezbjedi stabilan status u Prvoj ligi. Takođe želimo a to je i njegova orjentacija da iz naših mlađih kategorija regrutujemo što više prvotimaca. Uvjeren sam da ćemo dugo godina uspješno sarađivati“ rekao nam je direktor „Jedinstva 2015“ Dragan Peštić.

- Reklama -

Inače Goran Šarenac je karijeru počeo 1999. godine u Jedinstvu. Sa mlađim kategorijama tog kluba on je osvojio nekoliko šampionskih titula na šampionatima Republike Srpske. Kasnije je prešao u Lokomotivu, gdje je takođe nastavio sa uspjesima u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.U seniorskoj konkurenciji nastupao je za nekoliko klubova u BiH, Hrvatskoj, Makedoniji i Austriji, gdje je karijeru prekinuo zbog povrede.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime