spot_img
spot_img

Šarenac naslijedio Ignjića

Published:

spot_img

Novi trener rukometaša brčanskog „Jedinstva 2015“ je Goran Šarenac koji je na mjestu šefa stručnog štaba zamijenio Slavišu Ignjića, koji odlazi u vinkovačku „Spačvu“ člana elitnog društva Hrvatske za rukometaše, rečeno nam je u upravi ovog člana Prve lige Republike Srpske. 

„Veoma brzo smo se dogovorili sa ovim mladim i perspektivnim trenerom koji je svoje trenersko ime već stekao uvodeći proljetos Lokomotivu u premijerligaške vode. Naš cilj je da on sa našim mladim igračima Jedinstvu obezbjedi stabilan status u Prvoj ligi. Takođe želimo a to je i njegova orjentacija da iz naših mlađih kategorija regrutujemo što više prvotimaca. Uvjeren sam da ćemo dugo godina uspješno sarađivati“ rekao nam je direktor „Jedinstva 2015“ Dragan Peštić.

Inače Goran Šarenac je karijeru počeo 1999. godine u Jedinstvu. Sa mlađim kategorijama tog kluba on je osvojio nekoliko šampionskih titula na šampionatima Republike Srpske. Kasnije je prešao u Lokomotivu, gdje je takođe nastavio sa uspjesima u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.U seniorskoj konkurenciji nastupao je za nekoliko klubova u BiH, Hrvatskoj, Makedoniji i Austriji, gdje je karijeru prekinuo zbog povrede.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img