spot_img
spot_img

Сара Савић нова кошаркашица и ново појачање КК “Лавови” Брчко

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Млада и изузетно перспективна Сара Савић, бивша кадетска и јуниорска репрезентативка Србије, нова је кошаркашица Кошаркашког клуба “Лавови” Брчко и ново појачање за предстојећу сезону.

Сара је рођена 3. фебруара 2003. године у Бијељини, висока је 190 цм и игра на позицији центра. У Лавове долази као слободан играч и представљаће велико појачање за предстојећу сезону у којој клуб наступа на четири фронта – WАБА лига, Премијер лига БиХ, Куп Босне и Херцеговине и Куп Републике Српске.

Прве кошаркашке кораке направила је у КК “Будућност” из Бијељине, а након тога наступала је три сезоне за ЖКК “Радивој Кораћ” из Београда.

“Велика ми је част и задовољство што сам од данас и званично дио КК “Лавови”. Сматрам да ћу у Лавовима имати прилику за додатни напредак у каријери, јер клуб је препознатљив по одличном раду са младим играчима. Начин рада и амбиције Лавова су нешто што је у највећој мјери утицало да дођем у Брчко. Потрудићу се да оправдам указано повјерење и да својом игром на терену допринесем остварењу зацртаних циљева” извјавила је Сара Савић након данашње промоције у клупским просторијама.

“Особе као што је Сара Савић су увијек добро дошле у КК Лавови. С једне стране, ради се о изузетно квалитетној младој кошаракашици која је прошла све омладинске репрезентативне селекције Србије, а са друге стране особа која ће и својим људским квалитетима дати велики допринос остварењу зацртаних циљева”, изјавио је предсједник Лавова Бошко Вукадиновић овом приликом.

Сви чланови клуба Сари су пожељели добродошлицу.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img