spot_img
spot_img

Саобраћајна несрећа у Горњем Рахићу, једно лице преминуло, возач ухапшен

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта БиХ је дана 16.05.2021. године у 19:49 сати запримила пријаву да је у мјесту Горњи Рахић дошло до саобраћајне незгоде у којој је више лица повријеђено.

Одмах након пријаве полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су изласком на лице мјеста утврдили да је до повреда више лица дошло ударом моторног возила од стране једног лица на тераси једног угоститељског објекта, те да је једно лице задобило тешке тјелесне повреде од којих је у току ноћи у Болници у Брчком преминуло.

На лицу мјеста је под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ извршен увиђај, а слободе лишено лице Ч.Е. рођен 1996. године у Маочи, настањен у Рашљанима због основа сумње да је починио кривично дјело „Убиство у покушају” из члана 163. став (2), а у вези са чланом 28, те кривично дјело „Тешка кривична дјела против опште сигурности људи и имовине” из члана 322 став (2), а у вези са кривичним дјелом „Изазивање опште опасности” из члана 317. став (1) Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ.

Лице Ч.Е. ће уз Извјештај о почињеним кривичним дјелима бити предато у даљу надлежност Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img