Rukometašima škole rukometa “PERIHEL” u Bijeljini pripalo treće mjesto

Mladi rukometaši rođeni 2010. godine, inače polaznici škole rukometa “Perihel” na međunarodnom turniru “BIJELJINA HANDBALL CUP” koji se ovog vikenda igra u Bijeljini osvojili su treće mjesto i prekrasan pehar.

Ovi mladi rukometaši, koje treniraju Goran Šarenac i Dražen Stojanović, već nakon dva mjeseca treniranja, na takmičenju u mini rukometu pokazali su zavidan kvalitet i sasvim zasluženo između šest ekipa zauzeli odlično treće mjesto.

U prvom zvaničnom meču, mladi brčanski rukometaši izgubili su od ekipe RK “Smederev” sa visokom razlikom 24:3, da bi u drugoj utakmici slavili protiv ekipe Bijeljine II 8:4.

U trećem meču “Perihelovci” su slavili protiv vinkovačke Spačve 10:3, a u četvrtom nastupu savladali su vršnjake iz visočke Bosne 11:6.

Takmičenje na svom prvom zvaničnom nastupu polaznici škole rukometa “PERIHEL” završili su porazom 15:2 od domaće Bijeljine koja je osvojila prvo mjesto.

Trener ovih mladih rukometaša Goran Šarenac nije krio zadovoljstvo nastupom svojih pulena a posebno osvojenim trećim mjestom.

“Dječaci su zaista pokazali da će već na sljedećim takmičenjima u svom uzrastu biti ozbiljni takmaci ekipama sa mnogo dužom tradicijom. Trening je jedina mjera uspjeha i ovi dječaci su veoma ozbiljno to shvatili i zato su i osvojili 3.mjesto”, izjavio nam je Šarenac.

Treba zabilježiti imena dječaka koji su u jednom zvaničnom meču prvi zaigrali za ŠR “PERIHEL”. To su: Đorđe Stojanović, Konstantin Radić, Nikola Radić, Aleks Takač, Luka Bojić, Bilal Pobrić, Viktor Gušić,Sergej Starčević ,Srđan Pejkić i Nemanja Vukajlović.

 

 

 

(M.D./nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime