Рукометашима Перихела бронза на првенству Републике Српске - nula49.com
spot_img
spot_img

Рукометашима Перихела бронза на првенству Републике Српске

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Млади рукометаши Перихела, генерација 2005/2006 на првенству Републике Српске одржаном 3. и 4. маја у Вишеграду освојили су треће мјесто и бронзану медаљу.

Освајањем трећег мјеста играчи тренера Горана Шаренца и Дражена Стојановића, пласирали су се међу осам најбољих екипа у БиХ и тако стекли право да сљедећег викенда одмјере снаге са вршњацима на шампионату БиХ које се игра у Сарајеву.

Одлазак рукометаша Перихела у Сарајево је под знаком питања јер је клупска каса празна. Због тога су родитељи ових дјечака властитим средствима финансирали пут и боравак у Вишеграду.

На јавном позиву за финансирање спорта, а који је брчанска Влада недавно одбацила, овај узорни спортски колектив са преко 80 дјечака који редовно тренирају, није увршћен међу клубове коме се треба финансијски помоћи.

Хоће ли на поновљеном јавном позиву бити исправљена неправда према рукометашима Перихела, знаће се ваљда до краја године.

Због тога је успјех рукометаша Перихела тим већи.

Овај први велики успјех рукометаша Прихела завриједили су: Светислав Митровић,Милош Дугоњић, Дејан Пурић, Младен Стипић, Михајло Драгичевић, Стефан Вујић, Иван Јагатић, Василије Лукић, Алекса Бошковић,Димитрије Вуковић, Борис Илић, Алексеј Стјепановић, Махир Крајновић, Никола Сотиров и Игор Марјановић.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img