spot_img
spot_img

Рукометаши „Перихела“ путују на Трофеј Београда

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Млади рукометаши ОРК Перихел од 27. до 29. децембра учествоваће на традиционалном турниру „Трофеј Београда“ који се одржава по 18. пут.

По ријечима тренера Горана Шаренца, Перихелова генерација дјечака рођених 2005. године добила је позив да учествује на овом веома афирмисаном међународном турниру за младе рукометаше и рукометашице.

„Наступићемо у врло јакој групи у којој су још екипе РК „Војводине“ и РК „Нови Београд“. За три дана одиграћемо најмање четири утакмице. Такође ово је прилика да сви, прије свега наши млади рукометаши, осјете како се ради у другим и познатијим клубовима и виде квалитет и однос према спорту који су изабрали из других средина“, изјавио је Шаренац.

Одлазак на овај турнир на коме ће учествовати 60 екипа у обје конкуренције, од којих чак 15 из Словеније, Грчке, Црне Горе и Босне и Херцеговине, младим рукометашима омогућен је захваљујући разумијевању родитеља дјечака.

Турнир се игра у пет београдских дворана а завршница такмичења на програму је 29. децембра 2021. године у СЦ „Вождовац“ на Бањици.

 

 

 

М.Д.

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img