spot_img
spot_img

Рукометаши Перихела кренули са припремама

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Тренер рукометаша Перихела, Горан Шаренац у Сали Економске школе, извршио је прозивку рукометног погона брчанског друголигаша, на коју се одазвало чак 17 младића, углавном средњошколског узраста.

„На првом овогодишњем окупљању због лакше прехладе нису присуствовали Радић, Драгичевић, Цвијановић, Пурић и Лакић, који ће нам се придружити већ за неколико дана. Вриједи напоменути да нам се након повреде и полугодишње паузе придружио Игор Марјановић корпулентни пивот, који ће много значити нашој младој екипи. Комлетан припремни период провешћемо, наравно у Брчком. Кренули смо лагано али већ од идуће седмице подићићемо оптерећење, јер на прољеће ваља оправдати улогу најпријатнијег изненађења друголигашког Истока“, рекао нам је Шаренац.

Међу играчима Перихела синоћ се у Сали Економске школе појавило једно ново лице.

Ријеч је о Дамиру Деановићу, 21-годишњем лијевом беку који се са родитељима недавно вратио у родни крај из Њемачке, гдје је начинио прве рукометне кораке. Он се од првог дана прикључио рукометашима Перихела и по ријечима тренера Шаренца, добро ће доћи младом брчанском саставу.

„Током припремног периода организоваћемо више пријатељских утакмица. Оно што је већ сигурно јесте да ћемо наредног викенда 21-23. јануар са двије селекције учествовати на јаком меморијалном турниру у Прњавору „ Мика“. Осим првог састава, снаге ће са вршњацима одмјерити и играчи рођени 2012. године и млађи“, прецизирао је тренер ОРК „Перихел“ Горан Шаренац.

Осим рада у сали, млађани рукометаши ће под стручним надзором тренера Шаренца почети и са тренинзима у теретани, наравно примјереним њиховом узрасту, како би што спремније дочекали наставак друголигашког такмичења и уз евентуални кикс конкурената, укључили се у борбу за прво мјесто и пласман у Прву лигу РС. Да подсјетимо брчаци су у јесењем дијелу освојили 6 бодова и заузимају друго мјесто иза првопласиране екипе Гласинца са Сокоца.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img