spot_img
spot_img

Рукометаши Перихела други на међународном турниру у Смедереву

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На 10. међународном рукометном турниру “Трофеј Смедерева” који се у овом граду играо од 23. до 27. августа рукометаши Перихела рођени 2005. године и млађи освојили су друго мјесто.

До вицешампионске титуле и сребрних медаља млади брчански рукометаши славладали су екипе ЦС „Аватар“ и ЛПС „Банитул“ обје из Румуније , Полус ТМ Бугарска и Млади Радник из Пожаревца.

У финалном мечу бољу и ефикаснију игру домаћин турнира РК „Смедерево“ крунисао је побједом над младим брчацима резултатом 22:18 те тако сасвим заслужено освојио прво мјесто.

Полуфинали сусрет против румунског Аватара наши рукометаши добили су резултатом 22:21, без повријеђеног Радуловића, који због уганућа скочног зглоба, није наступио ни у финалном мечу.

Тренер рукометаша Перихела Горан Шаренац, похвално се изразио о игри својих играча и нагласио да је турнир био одлична прилика за уигравање тима пред предстојеће лигашко надметање у Другој лиги Републике Српске.

„Након 25 дана рада без утакмица, овај турнир је добро дошао да се види колико смо успјели да унаприједимо нашу игру. Веома сам задовољан односом играча према обавезама током утакмице, као и освојеним другим мјестом, будући да смо били убједљиво најмлађа екипа на турниру. Треба истаћи да је организација турнира била на високом нивоу. Захваљујем се родитељима наших играча без чије помоћи не бисмо ни отпутовали на турнир“, рекао је Шаренац.

Осим вицешампионског пехара у Брчко је стигло признање за најбољег играча које је припало средњем беку Перихела Алексеју Стјепановићу.

Боје Перихела на турниру су бранили: Пурић, Дугоњић, Ступић, Драгичевић, Мрђен, Јагатић, Радуловић, Максић, Лукић, Илић, Стјепановић, Тодоровић, Сотиров и Марјановић.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img