spot_img
spot_img

Rukometaši Perihela drugi na međunarodnom turniru u Smederevu

spot_img
spot_img

Na 10. međunarodnom rukometnom turniru “Trofej Smedereva” koji se u ovom gradu igrao od 23. do 27. avgusta rukometaši Perihela rođeni 2005. godine i mlađi osvojili su drugo mjesto.

Do vicešampionske titule i srebrnih medalja mladi brčanski rukometaši slavladali su ekipe CS „Avatar“ i LPS „Banitul“ obje iz Rumunije , Polus TM Bugarska i Mladi Radnik iz Požarevca.

U finalnom meču bolju i efikasniju igru domaćin turnira RK „Smederevo“ krunisao je pobjedom nad mladim brčacima rezultatom 22:18 te tako sasvim zasluženo osvojio prvo mjesto.

Polufinali susret protiv rumunskog Avatara naši rukometaši dobili su rezultatom 22:21, bez povrijeđenog Radulovića, koji zbog uganuća skočnog zgloba, nije nastupio ni u finalnom meču.

Trener rukometaša Perihela Goran Šarenac, pohvalno se izrazio o igri svojih igrača i naglasio da je turnir bio odlična prilika za uigravanje tima pred predstojeće ligaško nadmetanje u Drugoj ligi Republike Srpske.

„Nakon 25 dana rada bez utakmica, ovaj turnir je dobro došao da se vidi koliko smo uspjeli da unaprijedimo našu igru. Veoma sam zadovoljan odnosom igrača prema obavezama tokom utakmice, kao i osvojenim drugim mjestom, budući da smo bili ubjedljivo najmlađa ekipa na turniru. Treba istaći da je organizacija turnira bila na visokom nivou. Zahvaljujem se roditeljima naših igrača bez čije pomoći ne bismo ni otputovali na turnir“, rekao je Šarenac.

Osim vicešampionskog pehara u Brčko je stiglo priznanje za najboljeg igrača koje je pripalo srednjem beku Perihela Alekseju Stjepanoviću.

Boje Perihela na turniru su branili: Purić, Dugonjić, Stupić, Dragičević, Mrđen, Jagatić, Radulović, Maksić, Lukić, Ilić, Stjepanović, Todorović, Sotirov i Marjanović.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img