spot_img
spot_img

Рукометаши Перихела добили и четврту утакмицу

spot_img
spot_img

Млада екипа ОРК Перихел у четвртом колу Друге лиге забиљежила је и четврту побједу, савладавши екипу Челинца на њиховом паркету резултатом 29:21 (16:13).

Талентовани брчански састав поново је одлично одиграо и препознатљивом, брзом и ефикасном игром у нападу, а чврсто и одговорно у одбрани, забиљежио увјерљиву побједу.

Након првог полувремна састав тренера Шаренца имао је 3 гола предности. Одмах с почетка других 30 минута екипа Перихела је заиграла још брже и то се већ након 10 минута видјело пошто је разлика у корист брчанске екипе порасла на шест голова. То је био знак да ће се брчаци кући вратити са побједом.

Поред Стјепановића и Азапагића, најозбиљнији з допринос побједи свог тима у овом мечу дао је голман Перихела Слободан Цвијановић који је успјешно заустваио сва четири седмерца домаће екипе.

Сала у Челинцу. Гледалаца 100.

Судије: Бојана Челица ( Козарска Дубица) и Ана Зрнић (Бања Лука).

Искључења: ОРК Челинац 14 минута а ОРК Перихел 10 минута.
Седмерци :ОРК Челинац 4(0), а ОРК Перихел 3(3).

ОРК Челинац: Гаврић, Сл. Пејановић 3, Каламанда, Станојевић, Личина 5, Пекез 2, Савић 4, Ст. Пејановић 2, Смољо, Самарџија 3, Савичић 1, Криминац, Јањић, Милановић 1.

ОРК Перихел: Цвијановић, Азапагић 7, Радић 3, Пурић, Максић 3, Гаврић, Дугоњић, Вујић, Пекић, Радучовић 1, Ступић, Марјановић, Митровић, Стјепановић 11, Крајновић 4.

Играч утакмице: Алексеј Стјепановић (ОРК Перихел).

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img