spot_img
spot_img

РК “Јединство 2015” на турниру у Солуну

spot_img
spot_img

На Међународном новогодишњем турниру у Солуну, Република Грчка, који се традиционално одржава од 02. до 05. јануара част БХ рукомета у генерацији 2002. годишта браниће екипа РК “Јединство 2015” из Брчког.

Пут Солуна са тренером Гламочићем кренули су: Дино Ћајтиновић, Његош Лукић, Марко Лукић, Стефан Спасојевић, Немања Пештић, Немања Симић, Дејан Јакшић, Александар Николић, Алекса Миланковић, Немања Новак, Борис-Ренато Пудић, Александар Ценић, Вук Бошковић, Сергеј Маројевић и Лазар Лујић.

Екипа се за овај турнир вриједно припремала више од мјесец дана и у Брчком очекујемо лијепе вијести из Солуна. Поготово када се узме у обзир да се ради о генерацији која се на десетак међународних турнира пењала на побједничко постоље.

Ово им је први турнир на који одлазе ван граница бивше Југославије, а не сумњамо да ће већ на њему остварити сјајне резултате.

Осим родитељима својих играча који су за овај четверодневни турнир издвојили по 60 евра, из Клуба се на пруженој помоћи захваљују градоначелнику Дистркта, господину Милићу, као и великом броју пријатеља и симпатизера Клуба, који су својим прилозима омогућили одлазак младих рукометаша на овај престижни турнир.

Редакција портала nula49.com жели нашим младим спортистима много среће, а сигурни смо да ћемо имати прилику да читаоце обрадујемо вијестима из Солуна.

 

 

 

 

(nula49.com)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img