RK “Jedinstvo 2015” na turniru u Solunu

Na Međunarodnom novogodišnjem turniru u Solunu, Republika Grčka, koji se tradicionalno održava od 02. do 05. januara čast BH rukometa u generaciji 2002. godišta braniće ekipa RK “Jedinstvo 2015” iz Brčkog.

Put Soluna sa trenerom Glamočićem krenuli su: Dino Ćajtinović, Njegoš Lukić, Marko Lukić, Stefan Spasojević, Nemanja Peštić, Nemanja Simić, Dejan Jakšić, Aleksandar Nikolić, Aleksa Milanković, Nemanja Novak, Boris-Renato Pudić, Aleksandar Cenić, Vuk Bošković, Sergej Marojević i Lazar Lujić.

- Reklama -

Ekipa se za ovaj turnir vrijedno pripremala više od mjesec dana i u Brčkom očekujemo lijepe vijesti iz Soluna. Pogotovo kada se uzme u obzir da se radi o generaciji koja se na desetak međunarodnih turnira penjala na pobjedničko postolje.

Ovo im je prvi turnir na koji odlaze van granica bivše Jugoslavije, a ne sumnjamo da će već na njemu ostvariti sjajne rezultate.

Osim roditeljima svojih igrača koji su za ovaj četverodnevni turnir izdvojili po 60 evra, iz Kluba se na pruženoj pomoći zahvaljuju gradonačelniku Distrkta, gospodinu Miliću, kao i velikom broju prijatelja i simpatizera Kluba, koji su svojim prilozima omogućili odlazak mladih rukometaša na ovaj prestižni turnir.

Redakcija portala nula49.com želi našim mladim sportistima mnogo sreće, a sigurni smo da ćemo imati priliku da čitaoce obradujemo vijestima iz Soluna.

 

 

 

 

(nula49.com)

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime