spot_img
spot_img

Reprezentativka Venecuele Estefani Fajardo nova je košarkašica KK Lavovi Brčko

spot_img
spot_img

Reprezentativka Venecuele Estefani Aguehil Giral Fajardo nova je košarkašica Košarkaškog kluba Lavovi Brčko.

Estefani Fajardo ima 24 godine, visoka je 184 cm i igra na krilnim pozicijama.

Prethodne sezone nastupajući za ekipu Esgueira u prvenstvu Portugala ostvarila je prosječan učinak od 11,8 poena i 9,4 skokova po meču.

Pored toga Estefani Fajardo je nastupala za sve reprezentativne selekcije Venecuele, a uskoro je očekuju i nastupi na predkvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i Panameričkim igrama.

Nastupi Estefani Fajardo na FIBA Americup (Portoriko), FIBA South American (Argentina) i Americup (Meksiko) za seniorsku selekciju svoje domovine, te iskustvo steknuto kroz pomenuta takmičenja u velikoj mjeri će podići kvalitet igre KK Lavovi u predstojećoj sezoni.

Sezona 2023-2024. za KK Lavovi Brčko, startuje 1. oktobra utakmicom prvog kola međunarodne WABA lige protiv ekipe Ubi Graz iz Austrije, dok šampionat Bosne i Hercegovine startuje sedam dana kasnije.

Pored seniorske selekcije, KK Lavovi Brčko u sezoni pred nama nastupiće sa sedam omladinskih selekcija (juniorke, kadetkinje, pionirke, mlađe pionirke, kadeti, pioniri i mlađi pioniri) u Prvenstvu Republike Srpske i Prvenstvu Bosne i Hercegovine za mlađe kategorije, a pored toga ženska kadetska selekcije nastupa i na međunarodnoj sceni u okviru WABA lige.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img