spot_img
spot_img

Радови на градском стадиону у Брчком не теку планираном динамиком

spot_img
spot_img

Радови на градском стадиону у Брчком не теку планираном динамиком.

За годину дана рада изведено је свега 15% планираног обима посла.

“У протеклих мјесец дана смо обавили три састанка са извођачем радова, гдје је наш захтјев био да се испоштује планирана динамика, те да се до рока договореног уговором изврши квалитетно сав уговорени посао у вриједности од 7,6 милиона КМ, на начин како је то уговором и дефинисано”, каже Ратко Стјепановић, шеф Одјељења за јавне послове у Влади Брчко дистрикта.

Он додаје да су у овом одјељењу од извођача чули о низу проблема које су они имали.

“За њих он не криви нас као инвеститора јер ми смо предузели све да се овај посао реализује управо онако како је то и предвиђено уговором. Захтјевамо од њих да приступе са максималном озбиљношћу извођењу ових радова, како би овај посао био завршен у року”, додаје Стјепановић.

“Дали смо неколико приједлога како би то могло да се уради и на извођачу је да се опредијели у ком правцу жели да иде од нека четири потенцијална сценарија у овом случају. Да се уђе у кашњење, то подразумјева да ће извођач да сваки дан кашњења да плаћа 7.600 КМ по дану пенала и то је сценарио који не желимо ни ми, а сигуран сам да не жели ни он”, закључује шеф Одјељења за јавне послове.

 

 

(rtvbn.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img