Prvo takmičenje i prve medalje za brčanske gimnastičare

Polaznici Gimnastičkog kluba Univerzalne škole sporta “Sportisimo” iz Brčkog nastupili su tokom vikenda na takmičenju u Doboju i uspjeli osvojiti najsjajnije medalje! 

Na takmičenju je nastupilo preko 300 takmičara u uzrastu od 5 do 14 godina iz čitave BiH.

I pored velike konkurencije koja trenira godinama, mladi gimnastičari iz Brčkog uspjeli su da se plasiraju u završnicu takmičenja, te osvoje najsjajnija odličja. Nakon svega tri mjeseca rada Gimnastičkog kluba, Milica Savić osvojila je zlatnu medalju, dok su se Edna Ibrahimović i Anđela Rađen okitile bronzom.

- Reklama -

Svi ovi uspjesi potekli su iz programa Asocijacije “Sportisimo” koja već 8 godina u svom sastavu izvodi program Univerzalna škola sporta, odakle su i ova djeca potekla, te su prepoznavanjem njihovih talenata usmjerena u Gimnastički klub.

Ovo je veliki uspjeh naših mališana, kako za njih lično i njihov klub, tako i za naš grad. Nadajmo se da će sa uspjesima nastaviti u budućnosti.

Iz škole “Sportisimo” koriste priliku da se zahvale svim sponzorima, kao i roditeljima koji već dugo podržavaju rad i rast Univerzalne škole sporta.(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime