spot_img
spot_img

Први пут у Брчком: Велики градски квиз!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У суботу, 9. марта, у Омладинском центру у Брчком ће се одржати прво Градско КВИЗ такмичење у склопу обиљежавања Дана Брчко дистрикта.

Организатор догађаја Удружење Stand-Up BH истиче како су оваква такмичења нешто сасвим ново у нашем граду, те како је примарни циљ пружити грађанима прилику да се окупе у едукативној и забавној активности.

“Јединствен и уникатан начин да се промовише град, али и да се споје људи различитих интереса, генерација, а сигурно ће нас посјетити и гости ван оквира Дистрикта”, наводи се из Удружења.

Уз све наведено, овај догађај краси и наградни фонд од 700 КМ. Првопласираној екипи ће припасти 400 КМ, док ће екипе које заузму друго и треће мјесто однијети са собом 200, односно 100 КМ.

Право такмичења имају екипе од најмање два, а највише четири члана. Учешће на такмичењу је бесплатно за све учеснике. Екипе ће на квизу одговарати на питања на унапријед припремљеним формуларима. Сам квиз састоји се од 50-ак питања подијељених у 6 области – општа култура, историја, географија, књижевност, спорт, филм и музика. Позивамо школе, удружења и све заинтересоване грађане да се пријаве на такмичење.

На вама је само да окупите добру екипу, смислите креативно име и наоружате се знањем. Титула градског шампиона вас чека!

Пријаве екипа су отворене до четвртка 07. марта, а пријавити се можете на ОВОМ ЛИНКУ.(

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img