spot_img
spot_img

Први “Бизнис форум” у Брчком

spot_img
spot_img

Под покровитељством Владе Брчко дистрикта БиХ, а у организацији Удружења рачуновођа, форензичара и ревизора Брчко дистрикта БиХ, јуче је у Дому културе у Брчком почео први „Бизнис форум Брчко дистрикта БиХ“ на тему “Нови развојни циклус”.

Први “Бизнис форум Брчко дистрикта БиХ” свечано је почео поздравним ријечима градоначелника Брчко дистрикта БиХ Синише Милића, замјеника градоначелника Анте Домића, главног координатора Владе Брчко дистрикта БиХ и директора Бизнис форума Дамира Булчевића, предсједника Скупштине Брчко дистрикта БиХ Еседа Кадрића , супервизора за Брчко дистрикта БиХ Дениса Херна као и амбасадора Републике Индонезије у БиХ Амелије Јани.

У оквиру пленарних секција панелисти и учесници имали су прилику да полемишу на пет тема и то: Локални и регионални развој, Образовање и млади, Привредни потенцијали Брчко дистрикта БиХ, Пољопривреди потенцијал Брчко дистрикта БиХ као и Саобраћај и туризам.

Визија форума је да окупи што већи број реномираних учесника из реда представника Власти Брчко дистрикта БиХ, академске заједнице, државних званичника, дипломатског особља, привредних комора, привредника, пољопривредника и инвеститора.

Мисија форума је да кроз пословни сусрет обезбједи контакт између наших и страних пословних људи, компанија и инвеститора у циљу остваривања њихових идеја и унапређењу привредног амбијента Брчко дистрикта БиХ.

Примарни циљ јесте да кроз дијалог, расправе и размјене мишљења, традиционално постане препознатљиво мјесто, као важан пословни и инвестициони догађај региона за ширење знања и пословних идеја.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img