Prve donacije za blizance Cvijetina i Vasu

Odbornici SO Donji Žabar na dašnjem zasjedanju jednoglasno su usvojili prijedlog načelnika ove opštine (Nikole Đokanovića) da pomognu porodici Mišić i to na način, što će svi od svojih mjesečnih naknada, odvojiti po 50,00KM za njih.

“Ovo naravno ne znači da smo završili posao, jer tek ćemo sa našim privrednicima ali i samom porodicom Mišić da usaglasimo šta još nedostaje da bi blizanci Cvijetin i Vaso imali dom kakav zaslužuje svako dijete”, rekao je prvi čovjek ove posavske opštine.

- Reklama -

Ova vijest s radošću je dočekana i u Udruženju “Beba više”.

“Drago nam je što su se i vlasti i opozicija udružili u akciji koja je zaista plemenita, jer ponavljam, mi smo vanstranačka i multinacionalna organizacija. Kada su u pitanju djeca i porodice koje se bore za potomstvo, podržavamo sve ljude, bez ikakvih podjela. U prilog tome govori i činjenica da su se među prvima za pomoć porodici Mišić javili Emir i Emina, naši prijatelji iz Bona” ističe Željko Lazarević, predsjednik UG Beba više.

Zainteresovani za pomoć porodici Mišić iz Donjeg Žabara su i aktivisti organizacije “Budimo ljudi” iz Banja Luke koji su nas nedavno kontaktirali naglašavaju iz Beba više te se zahvaljuju Stanislavi, Nataši, Ivoni i ostalim ženama iz Brčkog koje su i prije zvaničnog početka, akcije pomagali ovu porodicu.

Podsjećamo da Vaše novčane donacije možete uplatiti na ime Nebojša Mišić žiro račun: 554-303-005565-05-76 Pavlović Banka a informacije o samoj akciji dobiti putem telefona: 065/172-734 Nikola Mišić ili na broj “Beba više” 065/934-460.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime