spot_img

Прве донације за близанце Цвијетина и Васу

Published:

Одборници СО Доњи Жабар на дашњем засједању једногласно су усвојили приједлог начелника ове општине (Николе Ђокановића) да помогну породици Мишић и то на начин, што ће сви од својих мјесечних накнада, одвојити по 50,00КМ за њих.

“Ово наравно не значи да смо завршили посао, јер тек ћемо са нашим привредницима али и самом породицом Мишић да усагласимо шта још недостаје да би близанци Цвијетин и Васо имали дом какав заслужује свако дијете”, рекао је први човјек ове посавске општине.

Ова вијест с радошћу је дочекана и у Удружењу “Беба више”.

“Драго нам је што су се и власти и опозиција удружили у акцији која је заиста племенита, јер понављам, ми смо ванстраначка и мултинационална организација. Када су у питању дјеца и породице које се боре за потомство, подржавамо све људе, без икаквих подјела. У прилог томе говори и чињеница да су се међу првима за помоћ породици Мишић јавили Емир и Емина, наши пријатељи из Бона” истиче Жељко Лазаревић, предсједник УГ Беба више.

Заинтересовани за помоћ породици Мишић из Доњег Жабара су и активисти организације “Будимо људи” из Бања Луке који су нас недавно контактирали наглашавају из Беба више те се захваљују Станислави, Наташи, Ивони и осталим женама из Брчког које су и прије званичног почетка, акције помагали ову породицу.

Подсјећамо да Ваше новчане донације можете уплатити на име Небојша Мишић жиро рачун: 554-303-005565-05-76 Павловић Банка а информације о самој акцији добити путем телефона: 065/172-734 Никола Мишић или на број “Беба више” 065/934-460.

 

 

 

 

(nula49.com)

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img