spot_img
spot_img

Прослава преузимања контроле ваздушног простора БиХ коштала 300 хиљада КМ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Грандиозна прослава преузимања контроле ваздушног простора БиХ организована у љетниковцу Радобоља у Мостару 6. децембра коштала је скоро 300 хиљада КМ.

Током вечери кад је БиХ преузела контролу над сопственим небом највише званице из политичког и друштвеног живота наше земље су, осим у гастрономским делицијама и ватромету, могле уживати и у наступу, између осталих, Халида Бешлића, Нине Бадрић, Александре Радовић и Ане Руцнер, а програм је водио популарни Тарик Филиповић.

На наш упит Агенцији за пружање услуга у ваздушној пловидби (БХАНСА) колико је коштала свечаност у престижном простору љетниковца Радобоља, добили смо одговор да је за организацију догађаја Фазе II БХАНСА-е у Мостару поводом преузимања контроле ваздушног простора БиХ проведен поступак јавне набавке позивом три понуђача.

Процијењена вриједност јавне набавке износила је 300 хиљада КМ, а најповољнији понуђач био је Д.Д. Маркетинг д.о.о. Мостар с понудом од 299.350 КМ.

Занимљиво је да је у позиву за доставу понуда БХАНСА спецификовала какве извођаче тражи, тако између осталог стоји да су за музичко-сценски програм тражена два извођача поп музике с најмање пет издатих студијских албума и/или компилација; најмање пет освојених награда на престижним музичким додјелама у БиХ и регији те завршеном музичком академијом (академијом умјетности) или распродатим концертом на локацији која може примити минимално 20 хиљада људи.

Тражена је и услуга ангажовања једног извођача народне музике с најмање десет издатих студијских албума који има минимално 30 година сценског искуства те распродат концерт на локацији која може примити минимално 30 хиљада људи.

БХАНСА је у овом поступку тражила и услуге ангажовања извођача који свира
инструмент виолончело, има минимално 15 година сценског искуства те завршен одсјек за виолончено на некој музичкој академији.

 

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img