wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Produženi vikend u Brčkom: Četiri krivična djela i teška saobraćajna nesreća - nula49.com
spot_img

Produženi vikend u Brčkom: Četiri krivična djela i teška saobraćajna nesreća

Published:

spot_img

I početkom ove radne sedmice, u saradnji sa Policijom Brčko distrikta, donosimo pregled značajnih sigurnosnih događaja u periodu od 14.04. od 06:00 sati do 18.04.2023. godine do 06:00 sati.

KRIMINALITET:

– U navedenom periodu na prostoru Brčko distrikta BiH evidentirana su četiri krivična djela imovinske prirode i to “Krađa”, “Teška krađa” i u dva navrata “Oštećenje tuđe stvari”. Kada je u pitanju krivično djelo krađe, isto se odnosi na veći broj slučajeva otuđenja registarskih tablica sa vozila naših sugrađana, u vezi čega policijski službenici intezivno provode aktivnosti na pronalasku izvršioca i potpunom razjašnjavanju motiva za izvršenje.

JAVNI RED I MIR:

– U izvještajnom periodu nije bilo zabilježenih događaja narušavanja javnog reda i mira, te je isti protekao mirno.

SAOBRAĆAJ:

– U izvještajnom periodu dogodila se saobraćajna nezgoda sa smrtnom posljedicom u mjestu Sandići koja je prijavljena Policiji Brčko distrikta BiH dana 16.04.2023. godine u 19.25 sati. Policijski službenici su na licu mjesta utvrdili da se radi o putničkom vozilu marke „Audi” koje je udarilo u betonski stub, te da su smrtno stradala dva lica rođena 1975. i 2007. godine. Pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH, koji je izlazio na lice mjesta, izvršen je uviđaj i preduzete su druge istražne aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se saobraćajna nezgoda dogodila, uključujući i obdukciju.

– Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su prilikom kontrole vozača i vozila isključili ukupno 15 vozača i vozila. Od toga 12 vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola od kojih jedan nije imao navršenu 21 godinu starosti i tri godine vozačkog iskustva, zatim dva vozača koji su vozilima upravljali prije sticanja prava na upravljanje i jedan koji je vozilom upravljao nakon isteka važnosti potvrde o registraciji.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img