spot_img
spot_img

Пријем за Марију и Цвијетина Вујановић, освајаче златних медаља у кик боксу

spot_img
spot_img

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић примио је јуче у свом кабинету Марију и Цвијетина Вујановић, чланове Клуба борилачких вјештина „Јединство Брчко“, који су ове године освојили низ златних медаља у Кик боксу на домаћим и међународним такмичењима.

Предсједник Милић рекао је да подршка младим спортистима неће изостати ни у наредном периоду, јер су они најбољи промотори Брчко дистрикта, те се нада да ће ови млади људи остварити свој сан и доћи до Олимпијских игара.

Марија је ове године освојила три златне медаље, а посљедња је била протеклог викенда на Међународном турниру у кик боксу „Balkan open“ који је одржан у Тешњу гдје је проглашена и за најбољег јуниора у рингу у дисциплини К-1. Шампион је БиХ и Републике Српске у дисциплини лоу кик, док је вицешампион БиХ у дисциплини фул контакт.

Сребрну медаљу донијела је и са турнира „Трофеј Београда“, док се на Свјетском и Балканском првенству окитила бронзаним медаљама, све у дисциплини К-1.

Њен брат Цвијетин је, такође, актуелни шампион БиХ у дисциплинама фул контакт и лоу кик. Освојио је и сениорски трофеј Београда и сребрну медаљу на Балканском првенству.

Марија се спрема за такмичење „Best fighter“ у дисциплини К-1 које ће бити одржано у Нишу у децембру ове године. Она и њен брат имају само једну жељу – да учествују на Олимпијским играма, што им је, кажу, и највећи мотив за даље тренирање и низање успјеха.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img