Priča o profesorici iz Brčkog u konkurenciji za najbolju u BiH – Evo kako možete glasati!

Već četvrtu godinu Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini raspisuje konkurs za dostavljanje pozitivnih priča o iskustvima u školi.

“Cilj projekta „Pozitivne priče“ jeste da se javnosti pokažu pozitivni primjeri u školama, ali i da se naglasi važnost profesora u životu jednog srednjoškolca. Oni nas ne uče samo formalnim lekcijama, nego i životnim! Ako jedan pravnik ne obavlja svoj posao najbolje imamo izgubljen slučaj na sudu, a ukoliko jedan stolar ne nauči obrađivati drvo, imamo nestabilnu stolicu”, kažu iz Lokalnog tima ASuBiH Brčko.

- Reklama -

Jedna takva priča nam dolazi i iz Brčkog, a glasanje je zvanično počelo.

http://www.asubih.ba/2019/07/16/pozitivna-prica-brcko-elma-hasic/ – evo linka koji vodi do pozitivne priče, a glasa se jednostavnim klikom na srce u dnu stranice.

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okuplja sve mlade koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.

Lokalni timovi su odjeljenja ASuBiH-a koji realizuju aktivnosti koje ove organizacija sprovodi u cijeloj BiH, ali realizuju i svoje samostalne aktivnosti.

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime