spot_img
spot_img

Представници “Вермонта” на састанку са омбудсменом Митровићем

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Дана 28. 05. 2021. године, господин Љубинко Митровић, омбудсмен за људска права Босне и Херцеговине, одржао је састанак са представником Омладинског центра „Вермонт“ господином Дамиром Раденковићем и представником „Центра за едукацију и истраживање“ господином Младеном Докићем. Радни састанак одржан је у хотелу Дрина у Бијељини.

Теме састанка биле су текуће активности организација, припрема за нове пројектне активности које се планирају на подручју Брчко дистрикта БиХ, као и потенцијалне могућности заједничке сарадње између поменуте три организације. Такође, важан дио састанака посветио се и разговору о Закону о приступу јавним информацијама са фокусом на „ћутање администрације“, а све са циљем омогућавања што боље заштите људских права и развоја комуникационих канала између јавности и локалне самоуправе.

Данашњи састанак је био уводна активност у наставак сарадње и наредне кораке који проистичу из исте, а који ће се реализовати на подручју Брчко дистрикта БиХ у наредних неколико мјесеци.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img